Digitaal trainen

Je opdrachtgever(s) willen door. Niet wachten totdat het weer mogelijk is om 'live' te trainen. Door het virus weten we niet wanneer het trainen in groepen weer mogelijk is. En, is het wel gewenst om alle trainingen weer 'live' te doen of moeten we in de toekomst meer blenden trainen? Kijken we naar de drukte in het openbaar vervoer en de filedruk, dan is het toch een mooie gedachte dat wij als trainers bijdragen aan het verminderen van deze druk.

Toch is de vraag van veel trainers, komt het beoogde effect en de kwaliteit van de training niet in het gedrang door het online of blended te doen? Ik denk van niet. Ik merk in de online bijeenkomsten dat er in de groep voldoende vertrouwen en openheid ontstaat om effectief te kunnen leren, maar daar moet je als trainer wel heel bewust aan werken.

Train de trainer

In deze train de trainer neem ik je mee in de digitale wereld. Ik laat je zien hoe je een programma kunt ombouwen naar een online training, hoe je ervoor zorgt dat de deelnemers elkaar leren kennen zodat er openheid kan ontstaan, hoe je ervoor zorgt dat er dynamiek in de training ontstaat en hoe jouw deelnemers in een leerstand komen.

Wil je een eigen programma ombouwen, geef je dan op voor de train de trainer!

Hierin staat jouw programma centraal. Samen met de andere deelnemers lopen we door de essenties heen en pakken we de stappen in deze ombouw aan. Ik begeleid je tot aan de uitvoering zodat je met zekerheid je eerste online training uit kan voeren. Doe je mee aan de train de trainer? Geef je dan op!

De train de trainer bestaat uit drie online bijeenkomsten van 1,5 uur. De kosten zijn € 380,- incl. BTW

Trainer 'sprint'

Een sprint is een korte inkijk in en ervaring met een onderwerp. Zie het als een Tip&tricks moment. Ditmaal gaat het over digitaal trainen. We lopen samen door de mogelijkheden van het digitaal trainen en we ervaren de werking van de keuzen die je daarin kunt maken.

Een sprint is kort en krachtig. Misschien dat je na deze sprint genoeg input hebt om je training digitaal te kunnen aanbieden. Het kan ook zijn dat je net meer ondersteuning nodig hebt om je bestaande training te kunnen ombouwen. Dat doen we in de train de trainer.

Op 7 mei geef ik een korte 'sprint' van de train de trainer DIGITAAL TRAINEN. Je kunt je op deze pagina opgeven voor deze sprint.

De sprint duurt 45 minuten en kost € 50,- incl. BTW.