Ons BUREAU

We zijn een klein creatief onderwijsbureau in een groot netwerk van experts. We werken samen met onderwijsexperts en grotere E-learning ontwikkelaars zodat we ook vragen buiten ons eigen kennisgebied aankunnen. We werken compact met onze klanten samen en ontwikkelen onze producten in co-creatie met onze klanten zodat ze altijd passen (maatwerk). Wij letten daarbij op de kwaliteit, de didactiek en de aansluiting met de diverse leerstijlen en -wensen.


ONS TEAM

Eefje Veenvliet

consultant/opleider

Ik ben een creatieve ontwikkelaar van opleidings- en ontwikkeltrajecten. Al ruim 25 jaar werk ik samen met en in verschillende organisaties aan leren en ontwikkelen. In diverse projecten in binnen en buitenland. De laatste 5 jaar werk ik steeds meer met on-line programma's en ik zie dat het veel tijd scheelt en ruis voorkomt.

Vooral het MKB is naar mijn mening nog veel te weinig on-line. Er zijn verschillende digitale leer- ontwikkelmogelijkheden die tijd en geld besparen. Dus, kom on-line!

De volgende klanten hebben ervaring met onze aanpak en producten:

Chantal Niessen

Vormgever/graphic designer


Ik ondersteun de ontwikkeling van ieder leerproces via e-learning vanuit een visueel oogpunt. Iedere processtap binnen onboarden heeft een visuele essentie. Hoe beter ontwikkeling visueel wordt ondersteunt, hoe beter het geleerde blijvend geintegreerd blijft in het handelen.


Monique Wijnands

Sales/consultant


Ik ben verantwoordelijk voor alle sales consultancy activiteiten binnen E-velop. Ik ben het luisterend oor voor onze klanten en onderzoek samen waar verbeteringen kunnen plaatsvinden. Bij o.a. het inwerken van nieuwe medewerkers. Gezamenlijk kijken we wat het beste past binnen de organisatie.